Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Keedetud rannakarbid

Sõbrapäev

Keedetud rannakarbid

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud mereannid

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
40 tk Elusad sinimerikarbid
2 dl Vesi või kuiv vein
0.5 tk Viilutatud sibul
2 tk Petersellioksad
8 tk Pipratera
Valmistusviis Pese ja harja rannakarbid. Kalla vesi või vein potti, lisa teised ained ja lase keema. Pane rannakarbid leende ja keeda kaane all mõni minut, kuni need avanevad. NB! KINNIJÄÄNUD RANNAKARPE EI TOHI SÜÜA! Võta rannakarbid potist välja. Kui neid ei sööda kohe, puhasta rannakarbid soojalt ja jahuta kiiresti. Eemalda neist habe ja sulgurlihas. 

KOMMENTAARID

maverik 13.okt 2005 19:45
avanemata merikarp ongi surnud merikarp
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga