Pidu  » Sõbrapäev

Keedetud rannakarbid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Keedetud mereannid
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Pese ja harja rannakarbid.
Kalla vesi või vein potti, lisa teised ained ja lase keema.
Pane rannakarbid leende ja keeda kaane all mõni minut, kuni need avanevad.
NB! KINNIJÄÄNUD RANNAKARPE EI TOHI SÜÜA!
Võta rannakarbid potist välja.
Kui neid ei sööda kohe, puhasta rannakarbid soojalt ja jahuta kiiresti.
Eemalda neist habe ja sulgurlihas.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 13.okt 2005 19:45
avanemata merikarp ongi surnud merikarp
1