Pidu  » Sõbrapäev

Viineripirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lehttainapirukad
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Rulli tainas ja lõika parajad tükid.
Määri tükkidele sinepit ja keera need vorsti ümber.
Pane pirukad küpsetuspaberiga kaetud plaadi peale ja pintselda munaga. Küpseta 180ºC juures, ahju keskel 12-15 minutit.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triin 15.aug 2012 17:16
Mis sinepit kasutada?
hindaja 08.nov 2011 21:44
Väga he oli. Nämm
Viiner 05.märts 2010 15:21
Õiged viineripirukad saab ikka Tupperware retseptiga , kus koostises on veel paprika ja juust, need on ikka meie pere tõelised lemmikud. see mis poes müüakse on jama, ainult viiner.
pp 03.märts 2010 21:13
ei ole hea
kk 31.dets 2009 14:06
et kinnituskoht lahti ei läheks võta kahvel ja vajuta sellega triibud sisse kinnituskohale;)
tumba 09.okt 2009 21:14
to Sannu rulli ümber viineri diagonaalis, nö pane viineri keskele üks taina nurk ja siis rulli ümber viineri! krt keeruline seletada...aga nagu salfakat rulli!
henry jo raadel 20.sept 2009 14:52
kõige parem oli sinebiga:D :)
runcis 01.aug 2009 14:19
Parimad tulevad pisut suitsuse maitsega viineritega nt juustuviineritega. Sinepi olen mina ära jätnud
katrin 20.juuli 2009 20:30
väga head tulid :)
Sannu 23.märts 2009 14:30
kuidas peaks kinnituskoha tegema et ahjus laiali ei paisuks ned pirukad? :R
Hindaja 18.veeb 2009 16:44
hästi kerge teha ja vägga maitsev :D
sofffa olennnn 02.dets 2008 14:59
nämm mi:A:):(:)
1