Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Põlev kanarind brändikastmes

Sõbrapäev

Põlev kanarind brändikastmes

Kodu j aed
PrindiSoovita sõbrale
Põlev kanarind brändikastmes.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk kanafilee
0.25 tl Karri
sool
õli
2 cl brändi või rumm
Maitsesta kanafileed ja jäta 5-7 minutiks tõmbama. Küpseta fileetükid pannil läbi. Lõpuks lisa brändi ja hauta veel 2-3 minutit. Aseta taldrkule lisandid - hautatud lillkapsas ja spargelkapsas. Viimasena pane taldrikule kuum kanafilee, ära unusta ka tekkinud kastet. Vala veel veidi brändit peale ja süüta põlema. Serveeri kohe. Toidus kasutatav alkohol peab olema vähemalt 45° kange.

KOMMENTAARID

Linda 30.okt 2006 20:49
Vahel on jah lood niiviisi, et koonerdamine polegi nii paha mõte:)
Ketuolenma 30.okt 2006 12:35
Soovitan teha, väga maitsev. Ma kallasin ainult pärast natuke liiga palju brändid peale, nii et riis, millega ma koos kana serveerisin, oli natuke kibe.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool