Pidu  » Sõbrapäev

Porgandipannkoogid

Keskmine hinne: 4.3 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Väikesed pannkoogid
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja riivi peene riiviga porgandid, lisa suhkur, sool, munakollased, piim ja jahu.
Klopi tainas hästi läbi ja lase seista.
Enne praadimist sega ettevaatlikult hulka vahustatud munavalged.
Prae väikesed lusika pannkoogid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kätlin 12.okt 2015 15:25
Mina riivisin porgandid just kõige peenema riiviga, sest mu mehele ei meeldi eriti porgandid ning tahtsin, et tükke ei oleks kookide sees tunda. Talle väga meeldisid! Asenda-
sin osa suhkrust vaniljesuhkruga ning lisasin õige pisut kaneeli ja kardemoni, nii olid pannkoogid veidi vürtsisemad.
katjuhh 14.mai 2010 09:21
Punktid ka ikka.
katjuhh 14.mai 2010 09:20
Väga maitsvad! Mina tegin neid ahjus ning nisujahu asemel kasutasin purustatud kaerahelbeid, odrajahu, nisukliisid ning linajahu. Nämm! Ja tõepoolest- jämedalt riivitud porgand on väga hea idee, siis on ikka tunda, et porganditükk hamba all :)
-janzu- 13.veeb 2010 18:34
Väga head pannkoogid tulid.
täistera 13.nov 2008 17:31
Mõnusad, head hommikusöögiks. Tänu viimasena lisatud vahustatud munavalgetele väga õhulised. Järgmine kord proovin vast jämeda riiviga riivitud porganditega, saab kergema vaevaga ja porganditükid jäävad ehk tunda. Mulle tükid meeldivad. Soovitan igatahes.
1