Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Kanataskud

Üleküpsetatud kanatortiljad

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 grillkana
2 sibulat
½ sl vōid
2 dl hapukoort
8 suurt tortilljasaia
2 dl riivjuustu
Valmistusviis
Eemalda kanaliha luudest ja lõika filee ribadeks.
Haki sibul, pruunista rasvaines, lisa kanaliha, hapukoor ja kuumuta.
Pane täidis tortilljasaiale ning keera sai rulli.
Aseta rullid kuumakindlasse vormi.
Puista peale riivjuustu ning küpseta 225 kraadi C juures u 10 minutit.
Keera igale rullile fooliumpaber ümber (et oleks parem käes hoida)
 

Märksõnad

toidutarekanataskud

KOMMENTAARID

meggy 25.apr 2006 22:02
tegin neid , täitsa head, aint rohkem maitset tahaks , ilmselt paprika ja veel midagi teravat ...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool