Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Pestosuupiste

Maitsev suupiste
Retsept
portsjonile
0,5 kg valmis lehttaignat
1 purk pestokastet
1 muna
seesamiseemneid
Valmistusviis Rulli lehttaigen õhukeseks ristkülikuks ja määri sellele spaatli abil pestokaste. Murra taigna pikem serv 7-8 cm laiuselt taignaplaadi peale ja jätka lappamist, kuni kogu taigen on kokku keeratud. Lõika saadud mitmekihiline ristkülik paari sentimeetri laiusteks ribadeks, tõsta need ahjuplaadile. Pintselda ribade pealispinda vähese veega läbiklopitud munaga ja puista seesamiseemnetega üle. Küpseta väga kuumas ahjus (225 °C), kuni ribad on kerkinud kõrgeks ja õhuliseks ning kenasti pruunistunud.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette