Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

Cassata ehk ehk suur jäätisetort

Sõbrapäev

Cassata ehk ehk suur jäätisetort

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Väga pidulik kolmevärviline jäätisetort. 
Retsept
400 g kirsijäätist
2 sl kirsilikööri
300 g mandli-karamelljäätist
marmelaaditükikesi
50 g kirsse
300 g vanillijäätist
kaunistamiseks:
vahukoort
Pane 1 liitrine vorm tunniks ajaks sügavkülmikusse. Sega kirsiliköör kirsijäätisesse. Suru saadud segu tainalabidaga vastu vormi põhja ja külgi ning silu siledaks. Hoia u 30 minutit sügavkülmas. Sega kokku mandli-karamelljäätis ja marmelaaditükikesed, määri kirsijäätise peale ning pane uuesti sügavkülma 30 minutiks. Haki kirsid, jäta mõni terve mari kaunistamiseks. Sega kirsid vanillijäätisega ja pane kolmanda kihina mandli-karamelljäätise peale. Tõsta jäätisetort u 1 tunniks sügavkülmikusse. Serveerimiseks kasta vorm korraks kuuma vette, löö cassata välja ja kaunista kirsside ning vahukoorega. Enne serveerimist hoia 1 tund sügavkülmas.

Märksõnad

cassata

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga