Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

MAKSAPASTEETIDITORT

Sõbrapäev

MAKSAPASTEETIDITORT

Toidutare Postimees
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
200 g röst- saia
200 g vormi- leiba (pikiviile)
50 g musti kuivatatud ploome
6 sl konjakit /brändit
150 g riivitud juustu
100 g pehmet võid
hakitud paprikat
300 g maksa- pasteeti
20 g peterselli
1 sidrunit
ValmistusviisPane ploomid brändisse seisma. Sega riivjuust võiga ja maitsesta hakitud paprikaga. Lao leiva- ja saiaviilud kihiti alusele, määrides neile vaheldumisi juustuvõid ja pasteeti. Suru kihid üksteise vastu ja jäta tunniks-paariks külmkappi surutise alla. Lõika valmis tort portsjonitükkideks ja võõpa nii pealiskiht kui küljed ülejäänud juustuvõiga. Kaunista sõelal nõrutatud brändiploomide, sidrunilõikude, riivjuustu ja maitserohelisega. ServeerimisviisLisandid

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette