Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sõbrapäev

MAKSAPASTEETIDITORT

Sõbrapäev

MAKSAPASTEETIDITORT

Toidutare Postimees
PrindiSoovita sõbrale
Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
200 g röst- saia
200 g vormi- leiba (pikiviile)
50 g musti kuivatatud ploome
6 sl konjakit /brändit
150 g riivitud juustu
100 g pehmet võid
hakitud paprikat
300 g maksa- pasteeti
20 g peterselli
1 sidrunit
ValmistusviisPane ploomid brändisse seisma. Sega riivjuust võiga ja maitsesta hakitud paprikaga. Lao leiva- ja saiaviilud kihiti alusele, määrides neile vaheldumisi juustuvõid ja pasteeti. Suru kihid üksteise vastu ja jäta tunniks-paariks külmkappi surutise alla. Lõika valmis tort portsjonitükkideks ja võõpa nii pealiskiht kui küljed ülejäänud juustuvõiga. Kaunista sõelal nõrutatud brändiploomide, sidrunilõikude, riivjuustu ja maitserohelisega. ServeerimisviisLisandid

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga