Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Pannil küpsetatud karask

Vastlad

Pannil küpsetatud karask

Toidutare vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Eesti rahvustoit
Retsept
portsjonile
0.5 l Keefir või hapupiim
6 kuni 7 kl Odrajahu
0.5 tl Küpsetuspulber
1 tl Sool
Valmistusviis
Lisa hapupiimale sool, küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtku sitke tainas.
Valmista tainast väikesed kuklid, vajuta need õhukesteks karaskiteks ja küpseta pannil helepruuniks.

KOMMENTAARID

metsaline 15.sept 2014 12:03
kas siia juurde ei kuulu ka muna ja või ehk õli
rumal 15.veeb 2010 21:30
vjack! ärge pange vastikuid retsepte!
heamees 05.jaan 2010 14:03
hea isamaaline toit:Y
Kallistus 07.märts 2005 14:14
Lihtne ja tervislik!!!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke