Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Sepikujahukarask

Eesti rahvustoit
Retsept
portsjonile
0.25 l Keefir või hapupiim
1 tk Muna
1 tl Sool
1 tl Suhkur
2 sl Rasvaine
1 tl Köömned
2.25 kl Sepikujahu
0.5 tl Küpsetuspulber
Valmistusviis Klopi muna soola ja suhkruga , lisa hapupiim, sulatatud rasvaine, köömned ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala tainas rasvaga määritud pannile ja küpseta kuumas ahjus.

KOMMENTAARID

tegan 17.sept 2010 08:31
proovisin nüüd ka selle karaski ära ja ütleksin, et eesti toidu maitsete armastajale on mõnus suutäis. mul kiskus natuke mõrkjaks, aga see oli ilmselt sellest tingitud, et sepikujahu oli seisnud. hästi toitev, hea võiga süüa, küüslauku panin ka vahepeal peale, ja oli veel tervislikum. Mõnus :)
liisbet13 15.mai 2006 16:00
arvata võib, et liitrites :)
Hiiutar 03.jaan 2006 16:06
mis ühikutes on hapupiima kogus?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes