Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Herned suitsulihaga

Vastlad

Herned suitsulihaga

Mari kodune
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Panthermedia/Scanpix
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Ühepajatoit suitsulihaga. Liha lõigata õhukesteks viiludeks ja asetada toidu peale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
350-400 gr. suitsuribi või -karbonaadi
2-3 klaasi vett
1 sibul
1 klaas kuivatatud herneid
6 kartulit
soola
rasva
pipart
1 loorberileht
tilli
petersellilehti
Valmistusviis
Herned panna ööks külma vette paisuma.
Liha pannakse külma veega keema, vaht riisutakse ja lisatakse herned.
Kui herned on poolpehmed, lisatakse kuubikuteks lõigatud kartulid.
Sibul ja porgand hakitakse ja hautatakse eraldi rasvas ning lisatakse umbes 5-8 minutit enne toidu lõplikku valmimist.
 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga