Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Tänapäevane vastlapuder

Vastlad

Tänapäevane vastlapuder

Targu talita - Sirje Rekkor
PrindiSoovita sõbrale
Odratangust vastlapudru ajakohastatud variant
Retsept
portsjonile
1 l vett
2,5 dl odratangu
150 g läbikasvanud sealiha või suitsupeekonit
1 sibul
soola
terake suhkrut
jahvatatud valget pipart
kuivatatud punet
kuivatatud tüümiani
kuivatatud aed-harakputke
Valmistusviis Vesi kuumutada paksupõhjalises keedunõus või ahjupotis keema, maitsestada vähese soola ja pipraga, lisada läbipestud tangud ja keeta 10 minutit tasasel tulel, aeg-ajalt segades. Liha lõigata kuubikuteks ja pruunistada pannil, lisada tükeldatud sibul ja kuumutada, kuni sibul on klaasjas. Maitsestada vähese soola ja pipraga. Liha-sibulasegu lisada pudrule, segada hästi läbi ja panna praeahju valmima 160 kraadi juures umbes 1 tunniks. Poole valmimise ajal maitsestada puder kuivatatud ürtidega. Kui putru on vaja kauem soojas hoida, võib seda ahjus teha umbes 60 kraadi juures ja puder läheb aina paremaks. 

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga