Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

HÕRK HERNEPÜREESUPP

Vastlad

HÕRK HERNEPÜREESUPP

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Hõrk hernepüreesupp "Ninon". Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
500 g herneid
10 cm porru heledat osa
1/2 porgandit
1 ml basiilikut (1 ml=maitseainelusikate komlpekti kõige väiksem lusikas)
5 dl lihapuljongikuubikust valmistatud leent
1 ml valget pipart
1 dl vahukoort
2 dl vahuveini
kaunistuseks mündi- või basiilikulehti
Valmistusviis
Puhasta ja tükelda aedviljad ning keeda lihaleemes pehmeks. Püreesta supp köögikombaini või mikseriga või hõõru läbi sõela. Maitsesta valge pipraga ja lisa vajaduse korral soola. Vahusta koor ning lisa supile vahetult enne serveerimist. Sega ettevaatlikult, nii et koor jääks peal veidi näha. Lõpuks lisa vahuvein. Jaga supp neljale taldrikule ja pane supi peale mündi- või basiilikulehti.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga