Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

HERNEPÜREESUPP

Vastlad

HERNEPÜREESUPP

Ajakiri
PrindiSoovita sõbrale
Hernepüreesupp sinihallitusjuustuga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1/2 sibulat
2 küüslauguküünt
200 g külmutatud herneid
1 1/2 dl kanapuljongit
1 dl kohvikoort
soola
tilk Tabascot
50 g hallitusjuustu (näiteks gorgonzolat)
Valmistusviis
Haki sibul ja küüslauk ning prae õlis. Lisa sulatatud herned. Vala peale puljong ja keeda, kuni herned on pehmed. Püreesta supp sauseguriga või köögikombainis. Soovi korral vala sõelale, et eraldada hernekestad. Lisa koor, sool ja Tabasco. Lase veel paar minutit keeda. Serveerimisel tõsta taldriku põhja mõned juustukuubikud ning vala peale aurav supp.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstisai.

Märksõnad

hernepüreesupp

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga