Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Hernesupp poola moodi

Vastlad

Hernesupp poola moodi

Köögiviljad ja maitsetaimed.
PrindiSoovita sõbrale
Hernepüreesupp kuivatatud hernestest liha, selleri, porru ja peediga.
Retsept
portsjonile
200 g Herned (kuivatatud)
Puljong või
1 l Vesi
500 g Veiseliha
100 g Seller
1 tk Sibul
50 g Porrulauk
100 g Peet
Sool
Must pipar
Majoraan
Valmistusviis
Herned ja liha panna keema puljongiga. Pehmeks keedetud herned püreestada, liha lõigata kuubikuteks. Püreele lisada vajaduse korral veel puljongit. Köögiviljad lõigata väikesteks tükkideks, lisada supile ja keeta pehmeks. Lõpuks lisada lihakuubikud ning maitsestada supp soola, pipra ja majoraaniga. Liha võib asendada seapea või - jalgadega.
 

Märksõnad

moodihernesupppoola

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga