Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Aedoasupp

Supp kuivatatud valgetest aedubadest läbikasvanud peki, sibula, tomatipasta ja viineritega.
Retsept
portsjonile
200 g Aeduba (heledaid)
1.5 l Vesi
150 g Pekk (läbikasvanud)
1 - 2 tk Sibul
Sellerijuur
Petersellijuur
Basiilik (värske)
Piparrohi
2 tl Köömen
100 g Tomatipasta
Sool
Must pipar
200 g Keeduvorst või viiner
100 g Hapukoor
Valmistusviis Oad panna eelmisel päeval külma veega likku. Pekk lõigata kuubikuteks ja praadida, lisada sibulakuubikud ja praadida läbi. Lisada oad koos leotusveega, maitsestada basiiliku, piparrohu ja köömnetega ning keeta 1 1/2 tundi. Maitsestada tomatipasta, soola ja pipraga. Vorst lõigata kuubikuteks, lisada supile ja keeta veel 15 minutit. Serveerimisel lisada hapukoor. 

Märksõnad

aedoasupp

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga