Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Aedoasupp

Supp kuivatatud valgetest aedubadest läbikasvanud peki, sibula, tomatipasta ja viineritega.
Retsept
portsjonile
200 g Aeduba (heledaid)
1.5 l Vesi
150 g Pekk (läbikasvanud)
1 - 2 tk Sibul
Sellerijuur
Petersellijuur
Basiilik (värske)
Piparrohi
2 tl Köömen
100 g Tomatipasta
Sool
Must pipar
200 g Keeduvorst või viiner
100 g Hapukoor
Valmistusviis Oad panna eelmisel päeval külma veega likku. Pekk lõigata kuubikuteks ja praadida, lisada sibulakuubikud ja praadida läbi. Lisada oad koos leotusveega, maitsestada basiiliku, piparrohu ja köömnetega ning keeta 1 1/2 tundi. Maitsestada tomatipasta, soola ja pipraga. Vorst lõigata kuubikuteks, lisada supile ja keeta veel 15 minutit. Serveerimisel lisada hapukoor. 

Märksõnad

aedoasupp

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes