Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Põhjamaine hernesupp

Vastlad

Põhjamaine hernesupp

Kiiresti ja Nutikalt.
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalujälgijatele. Hernepüreesupp suitsuforelliga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tl taimeõli
8 sl (200 g,värske) Herned
1 tl köögiviljapuljong (puljongipulbrist)
1 tl sidrunimahl
1 tl riivitud mädarõigas
sool
Must pipar
120 g suitsuforellifilee
2 tk (40 g) röstisai
Haki sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta kastrulis õli, hauta sibul ja küüslauk selles klaasjaks. Lisa herned ning 2 dl vett. Vala juurde puljong ja keeda kaane all umbes 5 minutit. Tee supist püree, maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Tõsta supp sügavasse taldrikusse, aseta peale forellitükid ning serveeri röstisaiaga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga