Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Keedetud põldoad

Vastlad

Keedetud põldoad

Lia Virkus 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Suupiste, mida vanasti krõbistati keedetud seajalgade kõrvale vastlapäeval, mõnel pool kuuldavasti aga ka jõulude ajal. Kel jagub kannatlikkust, saab seda maitsvat ja tervislikku suupistet ka ise teha.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Põldoad
Vesi
Sool
maitseroheline
Pane kuivatatud oad 24 tunniks ligunema. Vaheta vesi puhta vastu, lisa peoga soola ja keeda madalal kuumusel täiesti pehmeks, selleks kulub paar tundi. Pane vett vähemalt kaks korda rohkem kui ube. Kalla oad sõelale nõrguma, serveerimisel raputa soovi korral peale peenestatud tilli. 

KOMMENTAARID

pepito 25.sept 2008 09:10
Millegi pärast on poes müügil imepisikesed põldoad, aga nende maitse palju kehvem , kui suurtel (õigetel) põldubadel:(
jutita 03.veeb 2008 13:56
Keedetud põldubadest võib teha ka oakotlette, lisades pisut singipekki koos kamaraga,sibulat, sidustamiseks paar muna maitsestamiseks pipart,muskaatpähk-
lit .'' või siis teha põldoaputru.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga