Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Täidetud seajalad

Vastlad

Täidetud seajalad

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Keedetud-küpsetatud seajalga on keeruline näpu vahelt näsida, seepärast pakume ka täidetud seajalgade retsepti. Viiludeks lõigatuna on neid lihtne süüa, pealegi muudab vürtsikas täidis muidu lihtlabased toidu peeneks peoroaks.
Retsept
portsjonile
8 tk Seajalad
800 g sealiha
200 g Keedetud porgand
100 g Kuivatatud mustad ploomid
Sool
Must pipar
Koriander
Kanapuljong
Riivsai paneerimiseks
Lõika jalgade siseküljelt nahk lahti ja eemalda kondid. Peenesta liha, porgandid ja ploomid köögikombainis. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Täida seajalad, keera need toidukilesse ja keeda 40 minutit kanapuljongis. Eemalda toidukile. Pintselda seajalgu sulavõiga ja paneeri kergelt riivsaias. Küpseta 170-kraadises ahjus 15 minutit või kuni jalad pruunistuvad.
Serveeri praekartulite ja soolakurgiga.

Märksõnad

täidetudseajalad

KOMMENTAARID

Zoja Palu 07.aug 2012 13:14
Vana, huvitav,originaalne-
pakub eriti noortele huvi ja muidugi on naturaalne ja maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook