Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vastlad

Tostaditas ehk head snäkid

Vastlad

Tostaditas ehk head snäkid

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Kõikvõimalikud snäkid mini-taco’de või nacho’de peal on väga mõnusad seltskonnaroad.
Retsept
maisijahust valmistatud chipsid
100 g Juust
OAKATE
400 g kuivatatud punased aedoad
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk tšilli
1 leht Loorber
Õli praadimiseks
1 -2 tl Vürtsköömen
125 g Kooritud tomatid
Sool
Must pipar
Kui vürtsikale tomati-hakklihakattele vaheldust vajad, proovi seda toitvat ubadega varianti. Kate sobib väga hästi ka iseseisva toiduna või lisandiks.
Leota ube üleöö külmas vees, loputa ja aseta külma veega keema. Vett peab olema ubade pinnast 2–3 cm rohkem. Lisa 1 peeneks hakitud mugulsibul, 1 küüslauguküüs, hakitud tšilli ja loorberileht. Keeda mõõdukas kuumuses kaane all, mõne aja pärast lisa 1 sl õli ja keeda ubade pehmenemiseni.
Vajadusel lisa tulist vett. Kuumuta pann ning prae sibul ja meelepärane kogus küüslauku pehmenemiseni. Lisa tomat ja vürtsköömned ning keeda 3–4 minutit. Alusta segule ubade lisamist, kuni saad ühtlase kreemja massi. Maitsesta soola ja pipraga ning jahuta. Kata maisitortiljad või -nacho’d oaseguga, puista peale juustu ning küpseta 220-kraadises ahjus kuni juustu sulamiseni.
Kogustest valmib 30 tk.

Märksõnad

kaiemeitostaditas

KOMMENTAARID

Kats 19.märts 2011 16:46
Väga head. Lisasin hakkliha samuti ja kõik sööjad kiitsid
xxxD 05.veeb 2010 19:50
Kõlab nagu tossud Adidas;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes