Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Leivavaht astelpajuga

Veel peolauale

Leivavaht astelpajuga

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Astelpaljumarjade asemel võid kasutada ka teisi värskeid marju, kui need peaksid olema tugeva maitsega. Pehme maitsega marjad, nagu näiteks mustikas, vahu hulka hästi ei sobi.
Retsept
portsjonile
200 g Leib
3 dl Vesi
140 g Astelpajumarjad
60 g Suhkur
LISAND
250 g Vahukoor
Vanill- või vanilliinsuhkur
1. Aseta leib ja teised komponendid potti keema. Keeda massi madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lase massil maha jahtuda.
3. Vahusta massi mikseriga järjest umbes 10 minutit.
4. Vahusta rõõsk koor ja serveeri seda leivavahu kõrvale. Lisa juurde ka värskeid marju.

SOOVITUS:
* Marjade ja vee asemel võid kasutada vahus ka mahla või moosi.

KOMMENTAARID

kokk 18.dets 2011 18:54
Teen selle võistlustel:P
mari 05.jaan 2011 16:12
täna teen:D
vjsika 05.sept 2010 09:46
Tuleb täna järgi proovida :)
kylli 03.sept 2010 10:35
õunaga saab ka jube nämma
Jaakster11 29.mai 2010 23:08
ma tegin seda teist korda, ja 1 nipp! valage sellele piima, ja peale veits vahukoort. hullul yum!:P:Y:D:P:Y:D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga