Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Carpaccio veisesisefileest

Veel peolauale

Carpaccio veisesisefileest

Liharaamat
PrindiSoovita sõbrale
Eelroog hea kvaliteediga lihast, mis valmib vähese vaevaga, ent nõuab veidi vilumust.
Retsept
portsjonile
1 tk Veisesisefilee
0.5 tl sool
0.5 tl suhkur
1 tl Must pipar
1 tk purustatud küüslauguküüs
1 sl Koriander
1 tl sidrunimahl
Valmista maitsesegu ning määri lihale, pane liha kilekotti ja tõsta ööpäevaks külma. Seejärel keera liha fooliumisse ja tõsta 1-2 ööpäevaks sügavkülma. Serveerimisel lõika lihast hästi õhukesed viilud. Soovi korral paku koos sinepikastmega.

KOMMENTAARID

mans 06.sept 2007 10:06
Väga hea eelroog lihasõpradele ja kerge valmistada, tuleb ainult arvestada, et see tuleb 2-3 päeva enne pidupäeva valmis teha.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga