Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Suitsulõhega sushi

Veel peolauale

Suitsulõhega sushi

Triin Sander Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Eigo Alvik
Suitsulõhega sushi lõhnab juba eemalt vastupandamatult ja sulab suus ühtseks maitsekimbuks. Klaas pehmekoelist valget veini puhastab suu uueks maitseelamuseks.

kuni 20 min

+ 1 tund külmikus

Retsept
portsjonile
6 sl Sushi-riis (keedetud)
100 g Külmsuitsulõhe (viiludena)
1 sl Wasabi-majonees
1 leht Nori
SERVEERIMISEKS
Wasabi
Ingver
Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
1. Kata madalate servadega piklik toidukarp kilega, laota põhja suitsulõhe, määri wasabi-majoneesiga, kata paraja koguse keedetud riisiga ja vajuta ühtlaseks.
2. Aseta kõige peale parajaks lõigatud nori-leht, kata karp kaanega ja jäta külmkappi seisma.
3. Umbes tunnist piisab, et nori muutuks pehmeks ja lõigatavaks. Kalluta karbi sisu lõikelauale või taldrikule, lõika suupärasteks tükkideks, kaunista pealt kalamarjaga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes