Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Tähepirukad

Veel peolauale

Tähepirukad

Hele-Mai Alamaa Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa
Neid pirukakesi on tore teha koos lastega, igaüks koostab endale oma. Tähekesed, südamed või kuusepuud saad lõigata piparkoogivormidega, aga muidugi võid ka teha lihtsalt ruudukese. 

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Lehttainas
KATE NR 1
Nektariin
Kitsejuust
Mesi
Piiniaseemned
KATE NR 2
Kilu
Basiilik
Mozzarella
KATE NR 3
Seened (praetud)
Palsamiäädikas
Tüümian
Kitsejuust
1. Prae seened sibula, või ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Karamellista punane sibul – või, suhkru ja palsamiäädikaga. Poole kilo sibula peale võid panna 2 supilusikat pruuni suhkrut ja 2 supilusikat äädikat. Eriti hea meki annab ka panni peale tüümiani lisamine.

3. Tainas kaduma ei lähe, ülejäägid saab uuesti kokku rullida ja vormi lõigata. Aseta tähed küpsetuspaberile ja lase fantaasial lennata.

4. Kuumuta ahi 200 kraadini ning saada pirukad 15–20 minutiks ahju. Söö kohe, kui enam keelt ei kõrveta.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga