Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Väikesed juurvilja-juustupirukad

Veel peolauale

Väikesed juurvilja-juustupirukad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Krõbeda põhja, krõmpsude juurikate ja pikantse juustuga pisipirukad sobivad suupistelauale imehästi. Kui soovid päris pehme täidisega suupistet, keeda juurviljaviile eelnevalt 2–3 min.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Lehttainas
150 g Riivjuust
50 g Peet
50 g Pastinaak
Õli
Palsamiäädikas
100 g Valgehallitusjuust
1. Koori juurviljad ja lõika õhukesteks viiludeks.

2. Rulli tainas õhukeseks ja lõika väikesteks ruutudeks või ristkülikuteks. Tee igale nelinurgale sisselõige u 0,5
cm kauguselt äärest. Raputa üle riivjuustuga ja lao peale õhukeseks lõigatud juurviljaviilud. Piserda õli ja palsamiäädikaga.

3. Lõika hallitusjuust viiludeks ja lao pirukatele. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–25 min.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga