Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Kilu-rukkileivapallid

Veel peolauale

Kilu-rukkileivapallid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suutäis soolast kulub alati ära ja võib külmkapis varuks olla. Ka külmlauale on selline amps igati sobiv. Kogus 20 kuni 24 tükki.

kuni 20 min

Retsept
125 g Rukkileib
160 g Vürtsikilu filee
2 tk Muna (keedetud)
0.5 dl Hapukoor
50 g Maitsestamata toorjuust
Murulauk
Riivleib (soovi korral)
1. Lõika leivalt koorik ja peenesta sisu.

2. Haki kilufi leed peeneks, lisa leivapurule koos hakitud munadega.

3. Hõõru hapukoor ja toorjuust ühtlaseks. Hõõru koos hakitud murulauguga leivasegu hulka.

4. Veereta segust pallikesed ja pane vähemalt tunniks külmkappi. Soovi korral veereta pallikesi enne külmkappi panekut riivleivas.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes