Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Rummikoogid

Veel peolauale

Rummikoogid

Lia Virkus Väike küpsisekoogiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Nostalgilised rummikoogid, mida vanasti müüdi igas kohvikus. Neid tehakse ja müüakse edukalt praegugi, kuid ise tehtud on ikka kõige paremad. Kogus 15 tükki.

üle 60 min

10 minutit + 2–3 tundi külmas

Retsept
portsjonile
412 g Küpsised
100 g Toasoe või
2 tk Muna
1 dl Suhkur
4 sl Kakaopulber
3 ml Rummiessents
KAUNISTAMISEKS
15 tk Granaatõunaseemned või rosinad
1. Purusta kaks pakki küpsiseid (köögikombainis läheb see eriti kiiresti).

2. Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Sõelu hulka kakaopulber. Sega juurde küpsisepuru ja essents.

3. Purusta ka ülejäänud pool pakki küpsiseid ja pane supitaldrikusse.

4. Vormi küpsisesegust näppude vahel pallikesed, veereta neid küpsisepurus ja vormi kookideks. Vajuta iga koogi keskele rosin või granaatõunaseeme. Pane koogid külmkappi ja lase 2–3 tundi maitsestuda.

Märksõnad

rummikoogid

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga