Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Ceviche lõhe ja krevettidega

Veel peolauale

Ceviche lõhe ja krevettidega

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Laimi happesus muudab mereandide maitset sedavõrd, et toorest kala taldrikul ei oska nii mõnigi kahtlustada. Võid roa maitset ümardada vähese õliga, kuigi originaal näeb seda tervislikku rooga tunduvalt lihtsamana ette.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Kooritud krevetid
300 g Lõhe
3 tk Laim
1 tk Väike sibul
2 tk Tomat
1 tk Avokaado (väike)
1 sl Pune (värske)
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Sai
Laim
1. Lõika lõhest õhukesed viilud ja piserda üle 1 laimi mahlaga.

2. Teine laim pressi segule, mis koosneb krevettidest ning sibula-, tomati- ja avokaadokuubikutest.

3. Maitsesta segu ning serveeri koos lõheviiludega.

4. Piserda peale veel laimimahla ja soovi korral ka pisut õli.

Märksõnad

kaiechevichemei

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes