Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Grillitud nektariini salat mozzarellaga

Veel peolauale

Grillitud nektariini salat mozzarellaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Nii eel- kui järelroaks passiv salat pakatab värskusest ja paneb ootama peagi valmivaid kodumaiseid vilju.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Sidrun
2 sl Mesi
2 sl Oliiviõli
70 g Seedermänniseemned
500 g Maasikad
250 g Mozzarella
4 tk Nektariin
150 g Rukola
1. Riivi sidrunikoore kollane osa. Pressi sidrunist mahl. Sega mahla hulka mesi ja õli.

2. Rösti seedermänniseemneid 2–3 min kuival pannil.

3. Lõika maasikad sektoriteks ja viiluta mozzarella. Poolita nektariinid, eemalda kivi. Lõika nektariinid sektoriteks ja grilli 2–3 min kummaltki poolt.

4. Jaga rukola, nektariinid, maasikad ja juust taldrikutele. Nirista peale kaste ja raputa seemned.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette