Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Maasikad roosas veinitarretises

Veel peolauale

Maasikad roosas veinitarretises

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 dl Suhkur
3 dl Roosa vein
1 tk Kaneelikoor
1 tl Riivitud apelsinikoor
1 tk Apelsini pressitud mahl
8 lehte Želatiin
400 g Maasikad
1. Pane želatiinilehed külma vette pehmenema.

2. Vala suhkur, vein, kaneelikoor ning apelsini riivitud koor ja värskelt pressitud mahl potti. Lisa 1,5 dl vett, kuumuta keemiseni ja keeda 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega hulka kuivaks pigistatud želatiinilehed. Kurna ja vala segu pokaalidesse maasikatele.

3. Lase külmkapis toidukilega kaetult tarretuda vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette