Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Meepart mesiste viigimarjadega

Veel peolauale

Meepart mesiste viigimarjadega

Pille Enden Aed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mesi ja pardiliha – need kaks moodustavad suurepärase maitsekoosluse. Krõbeda pardikoiva kõrvale sobivad hõrgud viigimarjad.

üle 60 min

10 minutit + 2 tundi maitsestumiseks + 1 tund ahjus

Retsept
portsjonile
2 tk Pardikoib
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 tk Värskelt pressitud apelsini mahl
4 spl Mesi
Sool
Must pipar
8 tk Viigimari
KASTE
2 spl Mesi
2 spl Palsamiäädikas
1. Määri pardikoivad soola ja pipraga ning pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma.

2. Tõsta koivad ahjupannile. Pressi kaussi ühe sidruni ja ühe apelsini mahl ning sega hulka 3–4 sl mett. Vala pool meemahlasegust pardile.

3. Küpseta koibi 180-kraadises ahjus 30 minutit. Siis vala peale ülejäänud mahl ja küpseta veel 30 minutit.

4. Tõsta viimaseks veerandtunniks ahjupannile ka poolitatud viigimarjad ja kasta praeleemega.

5. Sega mesi ja palsamiäädikas ning nirista serveerimisel viigimarjadele.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes