Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Kõrvitsa-õunakook

Veel peolauale

Kõrvitsa-õunakook

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlane ja mahedamaitseline kõrvitsakook, mida on lihtne küpsetada ja hea tee kõrvale nautida. Kui kooki järele jääb, säilib see õhukindlas karbis sama mahlasena veel mitu päeva.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 dl Kõrvitsapüree
Või ja manna (vormi määrimiseks)
100 g Või
3 tk Muna
2.5 dl Tume toorroosuhkur
3 dl Nisujahu
2 tl Küpsetuspulber
2 tl Kaneel
2 tk Õun
1. Määri 24 cm läbimõõduga koogivorm seest võiga ja puista üle riivsaia või mannaga.

2. Sulata või. Vahusta toasoojad munad suhkruga. Sega kaneel ja küpsetuspulber jahuga ja sega tainasse. Lisa ka kooritud ja kuubikuteks lõigatud õunad, kõrvitsapüree ning sulavõi, sega ühtlaseks ja kalla vormi.

3. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 40 minutit.

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette