Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Konjakikastmes kanasüdamed

Veel peolauale

Konjakikastmes kanasüdamed

Silva Soobik Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Haide Rannakivi

kuni 20 min

Retsept
500 g Broilerisüdamed
2 spl Või
1 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Rõõsk koor 10%
2 spl Konjak
Sool
Must pipar
1. Puhasta südamed, loputa, lõika tükkideks.

2. Pruunista kiiresti kuumas võis. Maitsesta soola ja pipraga, vala peale koored ja hauta.

Enne serveerimist lisa konjak.

HEA TEADA!
Konjakikastmes kanasüdamed sobivad kiireks argiõhtusöögiks. Valmistamiseks kulub vähe aega ja kui konjak välja arvata, pole ka kulud suured. Arvestada tuleks, et kanasüdamed on lihaselised ja väga pehmeks nad ei lähegi. Sobis hästi jasmiiniriisiga.

KOMMENTAARID

Viljar 20.märts 2015 13:01
Valmistamiskirjeldu-
sest võib järeldada et foto ei ole sellest toidust,
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga