Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega

Veel peolauale

Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega

Kairi Leivo Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
See on just selline kiirmagustoit, mis aitab teid lahti rebida argipäeva hallusest, aga sobib ka pühapäevasteks puhkehetkedeks

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Banaan
Või
1 cm Värske ingver
10 tk Pähkel või mandel
1 spl Mesi
Jäätis
Astelpajumarjad serveerimiseks
1. Prae banaan ühe külje pealt võis, lisa riivitud ingver, keera banaan teistpidi, lisa uhmris purustatud pähkli-mandlipuru ja kõige viimasena lusikatäis mett. Prae, kuni banaan on mõlemast küljest pruunikaskuldne, ja jälgi hoolega, et kõrbema ei läheks.

2. Säti banaan taldrikule, pähkli-ingveri-meesegu selle peale ja jäätisetükid kõige otsa sulama.

3. Lase hetk jahtuda, et pähkli-meesegu muutuks kergelt kõvemaks ja karameljaks ning banaani peale tekiks krõbe koorik.

4. Kaunistuseks võid lisada mõned hapud marjad, näiteks astelpaju omad.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga