Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega

Veel peolauale

Ingveri-pähklikoorikus banaan vanillijäätisega

Kairi Leivo Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim
See on just selline kiirmagustoit, mis aitab teid lahti rebida argipäeva hallusest, aga sobib ka pühapäevasteks puhkehetkedeks

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Banaan
Või
1 cm Värske ingver
10 tk Pähkel või mandel
1 spl Mesi
Jäätis
Astelpajumarjad serveerimiseks
1. Prae banaan ühe külje pealt võis, lisa riivitud ingver, keera banaan teistpidi, lisa uhmris purustatud pähkli-mandlipuru ja kõige viimasena lusikatäis mett. Prae, kuni banaan on mõlemast küljest pruunikaskuldne, ja jälgi hoolega, et kõrbema ei läheks.

2. Säti banaan taldrikule, pähkli-ingveri-meesegu selle peale ja jäätisetükid kõige otsa sulama.

3. Lase hetk jahtuda, et pähkli-meesegu muutuks kergelt kõvemaks ja karameljaks ning banaani peale tekiks krõbe koorik.

4. Kaunistuseks võid lisada mõned hapud marjad, näiteks astelpaju omad.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes