Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Lõhe-toorjuustupallid

Veel peolauale

Lõhe-toorjuustupallid

Lia Virkus Eesti Niane
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
12–15 tk
Kaunid tervitusampsud. Tee pallid tund-paar varem valmis ja hoia külmas. Torka varda otsa vahetult enne, külmast võetuna. Riivleib valmista oma lemmikrukkileivast.
Retsept
50 g Kuivatatud rukkileivapuru (soovitavalt isetehtud)
0.25 dl Piim
100 g Külmsuituslõhe
200 g Murulauguga toorjuust
0.5 dl Hakitud till
1 spl Kapparid
KAUNISTUSEKS
Hakitud murulauk või till
Purustatud kuivatatud leib
Riivitud juust
1. Kuivata leib, tükelda ja purusta kombainis. Pane leivapuru minutikspaariks piima sisse paisuma.

2. Tükelda lõhe peeneks, sega leiva, toorjuustu, tilli ja hakitud kapparitega. Ära tee seda kombainis, on hea, kui segusse jäävad tuntavad tükikesed.

3. Riivi või purusta veel leiba, haki ürte. Pane kaunistusmaterjal väikestesse kaussidesse.

4. Veereta segu käte vahel väikesteks suupistepallideks ja keeruta neid leivapurus, ürdisegus või riivjuustus või tee palle mitme kaunistusega.

5. Tõsta serveerimiseni külma ja torka vahetult enne pakkumist näiteks pikkade tikkude otsa.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes