Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Luksuslik lõhetasku toorjuustuga

Veel peolauale

Luksuslik lõhetasku toorjuustuga

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Lehttainapirukad.

40-60 min

u 15 minutit + u 30 minutit küpseb ahjus

Retsept
portsjonile
4 tk Lehttainaleht
200 g Suitsulõhe
2 tk Muna
2 sl Toorjuust
Aedtill
Sool
Pipar
MÄÄRIMISEKS
1 tk Muna
Haki keedetud munad, sega toorjuustu ja tilliga, maitsesta. Lõika lõhe tükkideks ja sega ained omavahel. Lõika lehttainalehed pooleks (nelinurkseks). Pane täidis peale, keera kokku kolmnurkseks, vajuta kahvliga servad, määri lahtiklopitud munaga ja pane pirukad küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Küpseta 200°C juures 20-30 minutit.
 

KOMMENTAARID

Toomas50 24.nov 2007 22:22
Kas külmsuitsutatud või kuumsuitsutatud lõhe?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool