Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Ananassiüllatus

Veel peolauale

Ananassiüllatus

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Dekoratiivne magustoit.

kuni 20 min

Retsept
2 väikest küpset ananassi
2 sl likööri (Cointreau)
½ liitrit jäätist
BESEE:
3 munavalget
1½ dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
Poolita ananass keskelt pikkupidi, läbi leheroseti. Lõika välja viljaliha ja puhasta keskmisest puisest osast ning tükelda kuubikuteks. Jaga süvendatud koortesse. Piserda likööri peale. Vahusta munavalged tugevaks vahuks, lisa pool suhkru ja vanillsuhkru kogusest. Vahusta veel veidi ning lisa ülejäänud suhkur, vahusta.
Tõsta jäätisekuhjakesed kuubikuteks lõigatud ananasside peale ning kata tordipritsist pritsides munavalgevahuga. Tõsta ananassi pooled kuumakindlasse vormi, lisa jääd vormi põhja. Küpseta 225 kraadi C juures ahju ülemises osas u 5 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes