Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Kala-carpaccio

Pidulik eelroog lõhest kaaviari-hapukoorelisandiga.
Retsept
300 g Lõhefilee
Sool (jäme)
Valge pipar
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
1 spl Oliiviõli
3 spl Hapukoor (30%-line)
50 g Punane kalamari
Loputa lõhe külma vee all, kuivata. Lõika õhukesteks ribadeks ja pane taldrikule. Riputa peale soola ja pipart. Piserda üle sirdunimahla ja õliga. Soovi korral lase tunnike külmkapis maitsestuda. Serveerimiseks sega kokku hapukoor ja kaaviar. Iga lõheportsjoni keskele pane lusikatäis hapukoore-kaaviari segu. Serveeri koos värske salatiga ja röstsaiaga.

Märksõnad

kalacarpaccio

KOMMENTAARID

Heinz 30.juuni 2018 11:55
Tere õhtust kõigile ja kõigile, et ma olen ärimees ja ma pakun inimestele laene, kes vajavad laenu ja suudavad laenu tagasi maksta tähtaja jooksul, mis on sõlmitud igaüks, kes minuga ühendust võtab. 5000 € kuni 6 000 000 € iga isikliku taotluse korral ja ka ettevõtete jaoks. Võta minuga ühendust minu e-posti aadressiga ja saatke mulle oma aadress, et saaksin teie sõnumile vastata: ( hafenheinz8@g-
mail.com ) WhatsApp: +33756880734
Heinz 30.juuni 2018 11:53
Tere daamid ja härrad! Olen ärimees, kes pakub kiiret laenu vajavatele inimestele raha laene. See pakkumine on mõeldud Šveitsi elanikele ja suurtele ettevõtetele. Kodumaal 5 000 kuni 6 000 000 eurot kõigi taotluste puhul 3% -ga huvidest. Eraettevõtteid, äriettevõtteid ja muid, võtke mind oma e-posti aadressiga ühendust ja teil on oma murede lahendus. ( hafenheinz8@g-
mail.com ) WhatsApp: +33756880734
Heinz 30.juuni 2018 11:51
Tere, kõik, et ma olen naine, kes pakub rahalisi laene kiireloomuliste vajadustega inimestele ja ühiskonnale, kes vajavad rahastamist. Võta minuga ühendust kogu laenutaotluse eest 5000 € -lt 6 000 000 € -ni. Lisateabe saamiseks võtke mind minu e-posti aadressiga: ( hafenheinz8@g-
mail.com ) WhatsApp: +33756880734
Heinz 30.juuni 2018 11:49
Kõigile inimestele, kes vajavad raha laenu, pakun teile oma projekti realiseerimiseks 5000 € kuni 6 000 000 €. ( hafenheinz8@g-
mail.com ) WhatsApp: +33756880734
siirikirikal 11.aug 2011 12:53
S.: Kui kala on värske, saab sidrunimahlaga fileed õrnmarineerides tõelise gurmee-roa. Mõnele meeldibki vaid mahlaga ülepiserdatud kala, teised armastavad mõned tunnid tõmmata saanud fileed. Ja kui juhtub, et carpacciot jääb järgmiseks päevakski külmikusse mõni viil, on see endiselt hea saial nahka pista.
S. 11.aug 2011 12:41
Kas keegi on seda retsepti proovinud? Kui jah, postitage tagasisidet palun :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga