Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Räimed sinepiga

Marineeritud räimed sinepikastmes. Räimi võib süüa juba samal päeval, aga need säilivad hästi nädalapäevad.
Retsept
portsjonile
600 g räimed
300 g või räimefileed
4 dl vesi
0.5 dl 10% äädikas
1.5 sl jäme meresool
1 dl *sinep
1 dl õli
1 sl vesi
1.5 tl veiniäädikas
1.5 sl suhkur
1 tk peenestatud küüslauguküüs
2 sl värske hakitud till
Puhasta, loputa ja fileeri räimed. Sega kausis vesi, äädikas ning sool. Pane räimefileed sinna 3-4 tunniks maitsestuma. Sega kausis kokku sinepikaste. Pigista kalafileed kuivaks ja sega kastme hulka. Hoia sinepiräimi kaanega klaaspurgis külmas. Räimi võib süüa juba samal päeval, aga need säilivad hästi nädalapäevad.

Märksõnad

sinepigaräimed

KOMMENTAARID

emerlii 21.nov 2006 15:34
vàga hea,kòik kes maitsnud on kiitnud:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga