Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Tädi Milda kihiline peedisalat

Veel peolauale

Tädi Milda kihiline peedisalat

PrindiSoovita sõbrale
4 kartulit
2 porgandit
4 marineeritud õuna
200 g sinki
4 muna
300 g keedupeeti

Kaste:
150 g majoneesi
marineeritud kurgi vedelikku
200 g hapukoort

Kõik toiduained ribastatakse ning asetatakse kihiti kaussi, alustades:
1. kartul,
2. porgand, nende kahe kihi peale riputatakse soola ning pannakse pisut kastet.
3. marineeritud õunad,
4. sink, uuesti marineeritud õunad,
5. keedetud munadest lõigatud ribad,
6. kõige lõpuks riivitud punapeet.
Peale valatakse kaste. Lasta seista 12 tundi, sest siis jõuab kaste läbi imbuda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes