Uudiskiri Instagram Facebook
 
Veel peolauale

Pitsilised parmesanilaastud

Veel peolauale

Pitsilised parmesanilaastud

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imeõhukesed pitsilised suupisted, mis koosnevad peamiselt pikantse maitsega parmesanist.
Retsept
portsjonile
200 g Parmesan v. muu kõva juust
KUIVATATUD ÜRDID
Tüümian
Basiilik (kuivatatud)
Pune (kuivatatud)
või köömneid
Parmesani asemel võib kasutada ka pecorino´t või campanello´t. Riivi juust peene riiviga. Aseta väikesed juustukuhilad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vajuta lusikaga lamedamaks ja raputa peale ürte. Küpseta 200-kraadises ahjus 3-6 minutit, kuni suupisted on kuldkollased.
Lase veidi jahtuda ja tõsta näiteks tordilabidaga serveerimisalusele.

Märksõnad

parmesanilaastud

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga