Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pudrud

Polenta

Pudrud

Polenta

Rain Käärst 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Itaalias väga levinud roog, mida on kerge valmistada ja millele võib lisada maitseaineid oma soovi kohaselt. Itaalias on see tuntud kui talupoegade roog, kusjuures peetakse võistlusi, kes valmistab parima polenta.

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 dl Kanapuljong
1 dl maisimanna
4 sl riivitud juust
Jahvatatud valge pipar
Sega potis maisimanna ja puljong, keeda madalal kuumusel pidevalt segades 30 minu-tit. Tõsta pott pliidilt ja sega hulka riivitud juust, maitsesta valge pipra ning vajadusel ka soolaga. Serveeri omaette roana oliiviõliga või lisandina liharoa kõrvale.

KOMMENTAARID

Kypsik 29.jaan 2011 10:12
Tõesti üllatavalt maitsev ja lihtne!
Muumi73 27.jaan 2011 20:08
Üllatuslikult hea asi ja lihtne ning kiire, soovitan kindlasti proovida.
R0ger 11.okt 2009 23:22
Kusjuures puljongit võib julgelt isegi rohkem panna, tuleb itaallaslikumalt vedelam. :P
Kessukas25 04.märts 2009 19:31
Väga huvitav maitseelamus.Tasub proovida.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes