Pudrud

Polenta

Keskmine hinne: 1.91 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Itaalias väga levinud roog, mida on kerge valmistada ja millele võib lisada maitseaineid oma soovi kohaselt. Itaalias on see tuntud kui talupoegade roog, kusjuures peetakse võistlusi, kes valmistab parima polenta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega potis maisimanna ja puljong, keeda madalal kuumusel pidevalt segades 30 minu-tit. Tõsta pott pliidilt ja sega hulka riivitud juust, maitsesta valge pipra ning vajadusel ka soolaga. Serveeri omaette roana oliiviõliga või lisandina liharoa kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kypsik 29.jaan 2011 10:12
Tõesti üllatavalt maitsev ja lihtne!
Muumi73 27.jaan 2011 20:08
Üllatuslikult hea asi ja lihtne ning kiire, soovitan kindlasti proovida.
R0ger 11.okt 2009 23:22
Kusjuures puljongit võib julgelt isegi rohkem panna, tuleb itaallaslikumalt vedelam. :P
Kessukas25 04.märts 2009 19:31
Väga huvitav maitseelamus.Tasub proovida.
1