Pudrud

Orsoto seakõrnete ja toorjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Maru
Eelista eestimaist ehk esivanemate taluköögitoitu, mida on tooraine olemust muutmata veidi moodsamaks kohendatud.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Pruunista pannil sibul võiga, lisa odrakruubid. Aeg-ajalt vett lisades hauta kruubid pehmeks. Lõika seakamar väikesteks tükkideks ja prae kuumal pannil kuldpruunideks kõrneteks. Lisa pehmeks haudunud orsotto’le. Sega nüüd hulka toorjuust ja vahukoor ning kaunista murulauguga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pesa 22.mai 2012 11:23
Ülimaitsev puder tuleb sellest:Y. Seakamara asemel kasutasin peekonit, mille praadisin krõbedaks.
1