Pudrud

Tatrapuder sibulaga

Keskmine hinne: 3.9 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Sibulaga tatrapuder sobib nii iseseisvaks õhtusöögiks kui ka liha ja kala kõrvale. Samuti maitseb see hea hommikul, aga sel juhul pane puder tulele kohe, kui silmad lahti teed. Hommikueine hulka pole mugulsibulat tingimata vaja. Peale on mõnus puistata rohelist sibulat.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese tatar rohkes vees. Haki sibul ja prae võis klaasjaks. Prae poti põhjas kuumas võis tatart mõni minut. Lisa keev vesi, sool ja sibul. Hauta väiksel tulel kaane all 30–40 minutit, kuni tatar on pehme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vello 14.mai 2013 00:39
ait'hh teile retsepti eest, lihte puder
Viktoria 29.märts 2012 11:14
mulle väga meldis...väga maitses :)
edka 27.märts 2012 14:51
minule meeldib sibul hiljem lisada siis kui tatar pehme. Segan pehme tarta hulka praetud sibula ja hoian paar min. veel piilidil.
Elina 05.märts 2012 16:57
Mina lisan ka hakliha koos sibulaga, Sellisel juhul on see juba omaette toit.
kätlin 27.veeb 2012 11:54
jummala hea toit. soovin proovida väga hea.:):):):Y:Y:Y:A:A-
:A
1