Pudrud

Külma aja mulgipuder

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Ehtne külma aja toit, mille valmistamiseks varu tunnike aega. Maitseb hästi koos maasuitsupeekoni ja praesibulaga, kõrvale rüüpa hapupiima või keefirit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane kartulid keeva vee ja soolaga suurde potti keema. Aseta kartulite peale pestud tangud. Ära sega! Hauta tasasel tulel, kuni kõik toiduained on pehmed. Sega puulusikaga ühtlaseks pudruks. Maitsesta vajadusel veel soolaga. Pruunista tükeldatud peekon pannil, lisa hakitud sibul ja kuumuta, kuni sibul on klaasjas. Serveeri kuum puder väikestest kausikestest ja pane peekonilisand iga portsu keskele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
linnamulk 05.veeb 2013 14:02
Pudru keedeti lõuna-eesti tanguga, mis oli jämedam (ümaram), kui praegu poes müüdav nn tibutang.
... 12.jaan 2013 11:42
kruup ja tang on üks ja sama
itsirk08 09.jaan 2013 20:18
Mulgipudru sisse pannakse ikka kruupi mitte tangu.
1