Pudrud

Hirsipuder kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pudrud hommiku-, lõuna-, ja õhtusöögiks Autor: Pille Enden
Kreemise ja maheda pudru võid valmistada ka magusana, maitsestades selle 3-4 sl suhkruga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Loputa hirss kuuma veega ja nõruta. Pane potti, lisa tuline vesi ning lase keema tõusta. Maitsesta soolaga. Alanda pliidi kuumust ja hauta umbes 30 minutit ehk kuni hirss on pehme. Sega hulka või. Tõsta pott pliidilt ning lase pudrul kaane all haududa veel 10 minutit. Lõpuks sega juurde kodujuust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sutsik 17.dets 2012 14:07
Päris mõnus vaheldus, keetsin küll vee ja piimaga pudru ja segasin siis kodujuustu juurde.
1