Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pudrud

Pastinaagipuder veiselihaga

Pudrud

Pastinaagipuder veiselihaga

Pille Enden Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See puder nõuab pliidil podisemiseks parasjagu aega. Vett lisa jao kaupa ja vajaduse järgi, siis ei muutu puder liiga vesiseks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g Pastinaak
400 g Kartul
2 tk Sibul (suur)
400 g Veiseliha
7 dl Vesi
4 tera Must pipar
1 leht Loorber
1 tl Sool
1 sl Või
1. Koori pastinaak, kartulid ja sibulad. Lõika liha kuubikuteks, pastinaak ja kartulid suuremateks tükkideks. Haki sibulad. Pane potti. Kalla peale nii palju vett, et kõik ained oleksid napilt kaetud. Lisa pipar ja loorber, kuumuta keemiseni. Riisu vaht. Alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta umbes tund aega ehk kuni liha on mure ja köögiviljad pudruks keenud.

2. Eemalda loorberileht. Tambi kõik pudruks. Maitsesta soolaga ja sega hulka või. Serveeri petersellilehtedega.

KOMMENTAARID

Regina00 13.apr 2014 11:43
Väga maitsev, soovitan. Teinekord lisan piima lõpu poole. Sobilik toit ka väikelastele - maitsev, tervislik (kogemata panin juba hinde ära ja muuta ei saa - hinne 5+)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke