Pudrud

Pastinaagipuder veiselihaga

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
See puder nõuab pliidil podisemiseks parasjagu aega. Vett lisa jao kaupa ja vajaduse järgi, siis ei muutu puder liiga vesiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori pastinaak, kartulid ja sibulad. Lõika liha kuubikuteks, pastinaak ja kartulid suuremateks tükkideks. Haki sibulad. Pane potti. Kalla peale nii palju vett, et kõik ained oleksid napilt kaetud. Lisa pipar ja loorber, kuumuta keemiseni. Riisu vaht. Alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta umbes tund aega ehk kuni liha on mure ja köögiviljad pudruks keenud.

2. Eemalda loorberileht. Tambi kõik pudruks. Maitsesta soolaga ja sega hulka või. Serveeri petersellilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Regina00 13.apr 2014 11:43
Väga maitsev, soovitan. Teinekord lisan piima lõpu poole. Sobilik toit ka väikelastele - maitsev, tervislik (kogemata panin juba hinde ära ja muuta ei saa - hinne 5+)
1