Pudrud

Kartuli-tangupuder ehk mulgipuder II

Keskmine hinne: 4.41 Autor: Toidutare
Klassikaline Eesti rahvustoit, mis on ühtviisi maitsev ja samas ka lihtne valmistada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori pestud kartulid ning tükelda.
Pane tükeldatud kartulid keevasse vette keema, lisa sool ja keeda poolepehmeks.
Aseta kartulitükkide peale kuuma veega pestud tangud. Ära sega!
Keeda tasasel tulel või hauta ahjus kaane all, kuni toiduained on pehmed.
Sega tangud ja kartul läbi ja klopi puulusikaga ühtlaseks pudruks.
Lõika suitsusink kuubikuteks, pruunistada koos sibulatega ning lisada pudrule hulka või serveeri puder lauale singikuubikute ja hapukoorega.
Mulgi pudru kõrvale sobib juua keefiri.
PS! Putru võib keeta odratangu asemel odrajahuga. Jahu panna kartulite peale siis, kui kartulid on peaaegu pehmed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ann 13.dets 2014 15:58
Üks lemmikuid, mees eriti nõuab seda. Puder läheb seistes ainult paremaks.
sandra 07.okt 2012 16:58
väga hea mmmmmmmmmmmmmmmmm-
m:):P:Y:A:O:P:S;)
sandra 07.okt 2012 16:57
väga hea
sibul 16.jaan 2012 15:21
Kartulid peavad seepärast põhjas olema, et tangud jäävad muidu põhja kinni! Ja kindlasti ei tohi ka segada!
aga 13.okt 2011 10:41
Mina paneksin enne tangud keema ja siis lisaksin tükeldatud kartulid. Tükeldatud kartul keeb ikka väga kiiresti pehmeks.
simply55 26.juuni 2008 08:34
Väga maitsev, teen teinekordki! :))
Lea78 08.veeb 2006 18:35
Priima, praegu külma ilmaga !
1