Rahvusköögid  » Aasia

Piimaga ingveritee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Soe ja siidine.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Pane vesi, piim ja maitseained potti ning aja keema.

2. Keera kuumus vähemaks, lisa tee ja hauta kaane all 2–3 minutit.

3. Kurna ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Selle õpetuse järgi tuleb kindlasti parem! 21.nov 2013 16:43
Võta nimetissõrme pikkune jupp ingverijuurt ja litsu peopesaga vastu lõikelauda laiaks. Ära mingil juhul kasuta hakkimiseks nuga, sest siis vallanduvad ingveri mahlad hoopis teisiti ja tee tuleb kibeda maitsega. Peopesaga litsudes on kõik teisiti. Niisiis litsu ingverijupp laiaks, vala roostevabast terasest potti umbes liiter vett, viska ingverijupp sinna sisse ja pane tulele. Kui vesi keema tõuseb, lisa 6–7 näpuotsatäit musta teed, korralik näpuotsatäis kardemoni ja klaas piima. Kohe, kui see kõik uuesti keema tõuseb, võta pott tulelt ära, lase veel paar minutit tõmmata ja vala läbi sõela kannu. Noh, ja siis võib juua. Minu meelest meega ei ole eriti hea, aga proovi. Fariinisuhkruga ja teiste naturaalsete pruunide suhkrutega on väga mõnus.
1