Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aasia

Piimaga ingveritee

Aasia

Piimaga ingveritee

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soe ja siidine.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
5 dl Vesi
1.5 dl Piim
2 viilu Ingver
1 pulk Kaneel
3 tl Suhkur
1 tl Must tee
1. Pane vesi, piim ja maitseained potti ning aja keema.

2. Keera kuumus vähemaks, lisa tee ja hauta kaane all 2–3 minutit.

3. Kurna ja serveeri.

KOMMENTAARID

Selle õpetuse järgi tuleb kindlasti parem! 21.nov 2013 16:43
Võta nimetissõrme pikkune jupp ingverijuurt ja litsu peopesaga vastu lõikelauda laiaks. Ära mingil juhul kasuta hakkimiseks nuga, sest siis vallanduvad ingveri mahlad hoopis teisiti ja tee tuleb kibeda maitsega. Peopesaga litsudes on kõik teisiti. Niisiis litsu ingverijupp laiaks, vala roostevabast terasest potti umbes liiter vett, viska ingverijupp sinna sisse ja pane tulele. Kui vesi keema tõuseb, lisa 6–7 näpuotsatäit musta teed, korralik näpuotsatäis kardemoni ja klaas piima. Kohe, kui see kõik uuesti keema tõuseb, võta pott tulelt ära, lase veel paar minutit tõmmata ja vala läbi sõela kannu. Noh, ja siis võib juua. Minu meelest meega ei ole eriti hea, aga proovi. Fariinisuhkruga ja teiste naturaalsete pruunide suhkrutega on väga mõnus.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree