Uudiskiri Instagram Facebook
 
Aasia

Mangolassi

Aasia

Mangolassi

Mari-Liis Ilover Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Mari-Liis Ilover
Lassi on India traditsiooniline jahutav jogurtijook, mis võib olla nii magus kui ka soolane. Kõige populaarsem on mangolassi, mille valmistamine käib imelihtsalt. Magusat ja puuviljast jooki naudivad ka lapsed.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Mango või
2.5 dl Mangopüree
2 sl Suhkur
2 dl Maitsestamata jogurt
1 dl Piim
Purustatud kardemon
Münt või meliss
1. Tõsta mango viljaliha või mangopüree, suhkur (kogus oleneb mango magususest ja oma maitse-eelistustest), jogurt ja piim kannmikserisse. Püreesta ühtlaseks.

2. Maitseks võid lisada pisut kardemoni. Kaunista jook soovi korral mündi- või melissilehekestega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes